Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sparar allt av dig som aldrig gick att ta på



gråt

och jag sparar dina
tårar
i min handflata

som om regnet
var betydelselöst

som om sandstormar
var i annalkande

och jag sparar din
sorg
i mina ögon




Fri vers av Smultris
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-05-18 00:18



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Tack! Så skönt........
2006-05-20

  Manal
Den här dikten, va speciell. det där lilla extra. Rakt in i hjärtat.
2006-05-20

  Ola Rydberg
åh jag blir förälskad i dina ord
så vackert och poetiskt
2006-05-18

  Kopia
Håller med de övriga med tillägget att jag verkligen gillar avslutningsstycket lite extra!
2006-05-18

  sorgsen
Känslan är så välbeskriven att man kan smaka på den
Upprepningen satt bra, du låter ärlig.. ja
jag säger inte så mycket mer än de andra
men känner antagligen otroligt mycket mer
2006-05-18

  Mats L.
Mycket bra skrivet smulan
2006-05-18

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En stor förtvivlan. Väldigt elegiskt. Kanske litet för mycket. Men jag vet inte. Jag vet bara att din dikt känns ärlig.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris