Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla människobarn

Du lilla människobarn
livet kommer visa dig
på olika färdvägar och
leda dig till olika platser
framtiden ligger bortom
ingenting vet du ännu
det viktigaste är den
KÄRLEK du får dagligen
grunden för trygghet
den kommer bära dig
hålla om då livet stormar
du är ett älskat barn!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-09 23:03



Bookmark and Share


    jaybird
Ömhet och med insikt. Om det sårbara och formbara. Fint.
2016-12-14

  alicja lappalainen VIP
kärleksfulla ord..
2016-12-10

  Nils-Robert
Så fin dikt om så viktigt att ge barnen den Kärlek de förtjänar. Brist på tillit, kärlek och närhet är vår tids stora förlust för många barn
2016-12-10

  Sofhia Wirström
så bra formulerat
kärlek till våra barn
är så oerhört viktigt
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP