Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poliser slår ihjäl!


Mentalpatienten

Detaljerna 3 snutar a 100kg styck
Sitter på en ung man med psykos
Håller en plastpåse mot hans mun
Samtidigt sprejar dom pepparspray
Det låter rimligt tycker åklagaren
Vad annars kan man göra
Att han dog var bara en olycklig omständighet.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-15 15:39



Bookmark and Share


    Here comes Johnny
usch ja!
2016-12-20

  Lars Hedlin
Tyvärr mer vanligare än man kan tro ibland....
2016-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen tragiskt...
2016-12-16

  alicja lappalainen VIP
Övervåldet. Det är tragiskt för den som är offret och den som dödar.
2016-12-16

  Trazan
snutar kan vara legala mördare och de torskar aldrig.
2016-12-16

    Dan Myrbeck
Det är ibland nästan hopplöst
att få någon fälld...
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano