Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden trippar omkring

Åter har natten lagt över sin mantel
tystnaden trippar omkring och
lindar om trötta slumrande själar
vaggar dem mjukt och stilla till ro
seglar med in i drömmarnas värld
mot gryningens uppvaknande




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-18 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP