Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


Tårar



()



En våt droppe

på min kind.

Som snart

följs åt

av flera.


()



Minns i tårarnas dimma

alltför väl

den där känslan

av att bli sårad.


()


()




Varför gör det så ont ?

()




Fri vers av Bella
Läst 635 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-16 22:38



Bookmark and Share


  kanske
gillar't!
2006-08-12

    NoMi F
Å en liten annorlunda
layout
Fint
Ja dessa tårar, men tur att de
finns ju
De skäljer åtminstonde
ögat rent
Fint knåpat
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella