Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nix


Vi lyssnade inte

Inbilla dig inget
Sa jag
Hård?
Förvirrat uttryck
glitter öga
leende
Närå!
sa du
lämnade mig
i vårsolen
Inbilla dig inget
muttrade Jag
Jag lyssnade inte




Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-05-17 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden