Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visste de ens om ensamhet?


Fiskmåsar och silverklockor


De skrattade idag
Högt, ljudligt
Som fiskmåsar
Fattade aldrig vad
det var åt
Men de skrattade idag
Högt, ljudligt
Som fiskmåsar


Vi skrattade idag
Klingande, ändlöst
Som silverklockor, cymbaler
Åt vad
Fattade jag aldrig
Men vi skrattade idag
Klingande, ändlöst
Som silverklockor, Cymbaler




Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-05-17 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden