Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grit

nyfikenheten

hur den genomsyrar varje tanke

och driver navet framåt

 

gryningssilver lämnar sin molnkant

och bjuder oss att läppja dagern

 

pärlor av  tillfällen

varligt mottagna

 

Otålighetens okular

 

ytterst

en ansats

 

©  Birgitta Wäppling, 1 januari 2017

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-01 13:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tack - för:
"pärlor av tillfällen
varligt mottagna"
dina ord går in i hjärtat!
2017-01-02

  Feminaz
Fin dikt, tycker om frasen "pärlor av tillfällen".
2017-01-02

  aol
tycker om dikten särskilt fjärde och femte raden så träffande fint skaldat,
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP