Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyflyer




Varje gång man hoppar
Tar försoningen över

Varje gång man hoppas
Grusas planerna

och besvikelsen tar
Plats i högsätet

Här är högre än
Empire state building

Och så drar det så jäkligt
Det kan vara farligt
Wow.w
w
w

Tur man har fallskärm
,
,

Som vecklar ut sig
,
,
,Jahaa oh, ser man på. ..

Så var man nere i verkligheten
Igen. .. hoopsis.

Det bästa med alla dessa skyskrapor
Är hissarna,så man snabbt
kommer sig upp

Och kan förlora sig ner mot
Verkligheten igen

Ha en bra dag!

Och du, glöm aldrig bort.
Man ska leva på hoppet.

För en gång slinter det till
Och man finns inte mer!


Som Hong-Kong borna
Smärtsamt får erfara

När friheten monteras
ner och ersätts med
Övervakad tystnad









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-09 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP