Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu igen!

Den där känslan som aldrig vill ge sig.
Känslan av att magen ska vända sig ut och in
och kasta upp innehållet.
Känslan av att bli stel som en pinne och
som gör mig alldeles förvirrad och får mig
att drabbas av panik.

 

Tanken om varför han får gå vidare med sitt liv
som om ingenting hänt och ha möjligheten
att förstöra fler liv.
Tanken om varför jag inte dräpte honom
när jag upptäckte vad som hänt.
Om inte annat så i förebyggande syfte.

 

Som bara infinner sig när jag ser honom.
Mannen som förgrep sig på mina barn.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-05-17 21:27



Bookmark and Share


  Howlit
Helvetes jävlar...säger jag bara. Jag känner med dej. Modigt att skriva så helt avskalat. Läs gärna min dikt "Skugga". Kram
2006-05-19

  Hildegun Relefors
Starka ord! Trots din ilska tycker jag du skulle ändra överskriften och ta bort ordet "Shit". Alltför modernt, slafsigt och slangigt för dina annars välvalda ord. Tycker om det du skriver, läser det gärn aoch känner med dig
2006-05-17

    HiFi
ja de här orden går inte att linda in... de finns där, du skrev de och jag stoppar två fingrar i halsen och kräks med dig....
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten