Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista resan

 

 

Smärtan är inte av ondo

jag saknar dig bara så 

 

Där står alla på en rad

gråter falska tårar

säger ord dom inte själva förstår

Vart fanns dom när dina ögon var vakna

vid vilken sida av dig stod dom då

 

Mitt hjärtas egna slag

slår dubbelt av skräck

du finns inte kvar

ensam står jag bunden

av din själs tårar

 

 

Lägg era falska blommor

ni ångrar säkert erat val av färg

för grannen intill har valt vackrare

Låt era blickar vandra

men säg inget ont om någon

för ni är likadana allihop

 

Du har nått lugn

din smärta är borta

du kan andas universum nu

 




Fri vers av ia VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-18 18:17



Bookmark and Share


  Agnes
En text som växer och när slutraden kommer exploderar den i en härlig strof! Snyggt jobbat!
2006-05-18

  mb74
mycket vacker ,men så sorglig,klarar inte av dödens rum,men det var en mycket vacker text:)
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP