Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade förmånen att få tala för tidigare narkomaner och alkoholister - som Gud befriat - igår och blev mer än lycklig av responsen. Bild:Arne Edin ordförande i LP stiftelsen i Västerås. Inspiration Psaltaren 41:2-4 och Uppenbarelseboken 3 The MESSAGE


Återge världens förlorare deras värdighet.


Återge världens förlorare deras värdighet;

den gör dig gott - så gör GUD.

GUD tar hand om oss alla,

lär oss livets läxa -

vi har det bra här i landet

och slipper att oroa oss för fienden.

När vi är sjuka och ligger till sängs

sköter GUD om oss,

vårdar oss så att hälsan återvänder.


Handslagen från "gubbarna"

denna kväll värmde

långt ner i hjärtedjupet


Jag har funnit en öppen dörr

som ingen kan stänga

och GUD sa till mig:


"Inte är du stark,

det vet jag,

men den styrka du hade,

den lade du på att hålla mitt ord.

Du förnekade mig inte

när det blåste kallt.


Drar du täcket över huvudet och somnar om,

och glömmer GUD,

kommer jag tillbaka

när du minst anar det

och bryter in i ditt liv

som en tjuv mitt i natten."





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-02 10:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det går att vända om...och det gäller att hålla sig vaken...
2017-02-06

  Niliboy
Oj, oj va fint. Du är en levande ängel du Bibbi!
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Jag är själv en mycket lycklig fd alkoholist som slapp ifrån eländet 2014.
2017-02-02

  Eva Helene VIP
Värmande att läsa!
2017-02-02

  Ann V Åhsberg VIP
Det är inte Guds fel när folk krigar eller begår fel ... Gud är Kärlek ... Därför är det absurt att säga "Vi krigar i Guds namn"
2017-02-02

  mare VIP
Precis så
den öppna dörren
kan ingen stänga..
Fina Bibbi!
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP