Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett kapitel för sig

 

Jag kan skriva om det
Det vet du

 

Men du är svår att läsa av
Förstår du hur jag menar

 

Du är mina läppars uttryckstecken
Men alla  frågetecken i mina tankar
Och mitt hjärta slår i vokaler

 

"Oooooiiii"

 

 

för dig...

 

Du är ett kapitel för sig

 

 

 

och jag vill lägga mitt bokmärke
Precis där
Du visar din rätta sida




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-05 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP