Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insjön



Låter huden smekas
av det kalla vattnet

Dyker ner i djupet
och ser livets andra sida

Min nakna kropp
blir fylld av lust

Kylan och känslan
av det blöta är en drog

Bad i insjöars mörka
får mig att ljusna

Känner mig som en skogsälva
med håret svävande fritt

Tång, sten och näckrosor
jag är ett med allt

Med stora simtag
fortsätter jag i drömlandet

Naken och sårbar med
ändå täckt och omslingrad

Sjön behagar och läker
önskar mitt liv var där i




Fri vers av JMR
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-05-19 09:01



Bookmark and Share


    Mejja
Fylld av sinnenas ord.
Beskrivande och vacker.
2006-05-26

    ej medlem längre
Det doftar skogstjärn om natten, i månerns sken,
långt hår, älva, näcken...
2006-05-23

  alfa VIP
Smaker, synintryck, dofter.
Känslor...
Texten för upp allt till ytan...

Tack!
2006-05-19

    Rimsmeden
Tjaba! Hos mig regnar det just nu och termometern visar +8. Inbjuder inte till morgonbad. Jag är glad att kunna konstatera att du är ditt gamla jag igen och skriver som vanligt, glatt men samtidigt drömmande. Fortsätt i den stilen, det passarr dig mycket bättre! Mvh :-)
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej JMR!

Vackert skrivet. Det är att vara fri när ens nakna kropp sänks ned i naturens vatten. Hälsar Fredrik
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR