Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP Hans Rosling


En ännu mer falsk värld

Med ett ton sten i bröstet
av allt näthat och okunskap
så lämnar du oss.

världen saknas dig
i all numer alternativa fakta





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-08 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric