Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stinker av rutten fisk!

Du lögn, jag gillar absolut inte ditt
tillvägagångssätt och ditt groteska beteende
det enda du kan är att sprida galenskap!
du bara älskar att vinkla vrida tvista vända
mörka sanningens knivskarpa budskap!
du blir vettskrämd då den avslöjar dig
du spottar och fräser och hostar upp
ännu mer påhitt som genomskådas!
du kan dra något gammalt över ditt
fula ansikte, ta ditt pick och pack
försvinn dit ingen vill komma på besök
du ska inte tro att du kan lura alla
överallt där du finns stinker det av
rutten fisk som gör att folk kräks!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-15 11:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Angela??
2017-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle kunna handla om Margot Wallström.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP