Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
@honkallarsigpoet


Lyset i lägenhet 2b är tänt

 

Du gräver med händerna i fickan
Blåser de frusna fingrarna varma
Din andedräkt lever i luften

 

Precis som jag på hösten
leker du med löven
framför dina fötter
där adresser satt sina spår

 

du tänker på dit du önskar att komma
och det du gått förbi

 

och alla visningar du varit på
med knarrigt golv
kök utan fläkt
sunkig toalett
och skymd balkong

 

 

du går på gator och torg
i duggregn
flackar med blicken
 upp mot fönster

 

 

Lyset i lägenhet på våning två i 2b är tänt

 

 

 

där är ditt tecken

 

 

 

kom




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-19 16:33



Bookmark and Share


  Selene999times
Åter igen vardagsblandad med ett metaforiskt djup av kärlek och åtrå med längtan, så vacker!
2017-03-06

    Sefarge VIP
Intresse
glödande
skriftat!
:)
2017-02-20

    Deli
Jättefint!
2017-02-19

    ej medlem längre
Välformulerat och charmigt inbjudningskort till någon..
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP