Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nä har inte en Sharp, har ingen tv


Jag har en korkad tv

 

SHARP står det...

50 tum
Wifi: What?
USB: Where?
Local dimming: Nej

 

Den visar dåligt väder
När jag vill ha ljus
och den ser mig aldrig i ögonen
även om jag skriker efter uppmärksamhet

 

Den zappar förbi
När jag tycker nåt är spännande
för den kan inte läsa mina signaler

 

Jag har en korkad tv
dyr i drift
men den är i för sig oftast snäll
så det ges tillbaka korta ögonblick
Den skulle till exempel
aldrig höja sin röst mot mig

men

 

och den ligger bara och latar sig och kollar på

 

Netflix hela dagarna

 

 

 

så den har ialla fall nåt vett innanför pannbenet

 

 

Orange is the new black




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-20 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar texten
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP