Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så skadeskjutet och haltar omkring på ett ben

Ser hur mitt lilla fosterland har förändrats
och det är verkligen inte till det bättre
lögnen säger att det är friskt, men
sanningen säger att det är så skadeskjutet
och att det haltar omkring på ett ben
orken håller på att sina och livslusten
finns det inte mycket kvar av
politiker bryr sig inte utan tillåter
det lida i fruktansvärda plågor!
stackars Sverige, infektionen blir
bara värre för dag som går
det är extremt sjukt!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-24 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stenkastarna borde skadeskjutas.
Svensk polis borde lära sig att sikta bättre.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP