Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet hos dig blommar livet

Din vind är helt ljuvlig
öppnar dörrar till oändlighetens vidder
visar nya stigar att utforska
doften du bär är gudomlig
sprider sig djupt in i själ och hjärta
lösgör inre hårda knutar
befriar instängdhetens tvång
hos dig blommar livet!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-25 20:03



Bookmark and Share


    jaybird
Hjärtats grönska,
tankens fröställning.
Näringsrika ord i jord.
2017-02-25

    ej medlem längre
Frihetens doft ligger över denna text, njuter i fulla drag.
2017-02-25

  alicja lappalainen VIP
en vacker eloge till friheten.
2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Där Herrens Ande är, där är frihet (2 Kor 3.17)
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP