Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt ter sig grått och trist livet känns rätt eländigt då vänder det en dag till sist då kanske den kan va lite till behändigt


Energi knippe

Kämpa och le
så ska du få se
att dagen ter sig ljusare ut
allt elände får ett slut

Kämpa och var glad
var eviga dag
Då ska du få se
att alla omkring dig le

Kämpa och ge akt
får du känna av lyckans makt
Allt känns med ens så lätt
på alla de olika sätt


Allt är inte alltid så lätt
men jag vet att det går på nått sätt
När man minst anar det så
står lyckan på trappan och ringer på

Så ta dig i kragen
njut av dagen
sug varje sekund ur den
så vet jag att du njuter igen




Fri vers av purpleangel
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-05-20 13:53



Bookmark and Share


  TBJ
Alltid lika positiv :). Härligt att läsa positiva texter som gör att man får en känsla av att allt inte är så skit.....jag är väl lite av en pessimist hehe. Det var ju som en vis man sa en gång i tiden. "Det finns inget värre än en ung pessimist förutom en gammal optimist"
2006-05-28

    Cajsa
Jättebra skrivet!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel