Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Om jag kunde
skulle jag be tiden
att sakta in
jag skulle hålla emot
timmarnas envisa framfart
och klockornas obarmhärtiga tickande

jag skulle be den att vänta

tills jag hunnit säga alla ord
tills jag hunnit hålla om dig
länge nog
tills du förstod
att jag älskar dig
på riktigt




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-03-28 09:05



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker kärleksdikt. Ibland är tiden kärlekens vän, men alltför ofta dess fiende. Tankeflödet och ordflödet tvinnas samman fint och enkelt i din dikt.
2017-04-01

  Aisha VIP
...just så...ja..
innerligt, vackert....!
2017-03-30

    ej medlem längre
En del förstår aldrig. Låt tiden gå. Låt den bara gå sin väg.
2017-03-28

  Änglaögon
Tycker om dessa så vackra ord.
2017-03-28

    jaybird
och
urtavlan
samlar dina visa ord
i centrum av visaraxelns
behagligt avklädda vridmoment
2017-03-28

    Sefarge VIP
Varm medmänsklig dikt
Om tidsförgänglighet
Alicja har nog så rätt
Känslor finns på riktigt
Men syns icke!
Siffror finns inte på riktigt
Men jäklar om en nolla
Blir felplacerad.
Då kommer rättvise
Makten springande!
:)


2017-03-28

  alicja lappalainen VIP
allt är illusion..tiden och kärlek, semla och kaffe bara skatteverket finns på riktig!!
2017-03-28

    ej medlem längre
Så fint. Då hoppas jag att tiden är på kärlekens sida.
2017-03-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Skall v i säga då att tiden inte existerar egentligen är den bara en Illusion :)
2017-03-28

  KYREUS of Sweden
Ömsint & from
förhoppning
2017-03-28

  ULJO
Fin därlekspoesi
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös