Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimis sero


Jag drömde dig
för länge sedan
innan livet band rep
runt mina ben

mina fötter vill gå
men har vuxit fast

är det för sent att be?

du var min dröm
i evighet
men jag trodde inte
att du var på riktigt

mitt sinne vill tro
men tvekar ändå

är det för sent att be?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-06 19:48



Bookmark and Share


    carinamnm
Det är aldrig för sent!!
2017-05-13

  Robert Gustafsson
Mänsklig och krass. I vånda, hopp och tvivel. Väldigt fin.
Förnuftet kommer inte finna svaret.
2017-04-08

  ULJO
Otroligt fint
2017-04-08

  överlevaren VIP
Hopp och tro i orden!
2017-04-07

  Chawa VIP
Fin titel - för sent... tvekan känns men intuitionen vet...
2017-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Drömmar och visioner skapar framtiden och bönens kraft är oändligt stor (hopande av tomma ord, rabblande, mumlande, affirmationer, mantror är ingen bön alls) - Bön är hjärtats anrop till högre makter (Gud)
2017-04-06

  alicja lappalainen VIP
en vacker dikt där drömmen kolliderar med verkligheten.
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös