Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser du på det, då?

Vi finns för varandra:

jag ett problem,
du en åtgärd.




Fri vers av Inutipojken
Läst 642 gånger
Publicerad 2004-09-28 18:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker det är en aforism, åtminstone borde den gå som sådan här. Känns samtidigt som en parafras på något som Oscar Wilde borde ha kunnat skriva. Om han ändå inte skrivit orginalet, borde han tvivelsutan göra det nu. Om så bara för att innesluta den i paradoxens form.
2012-11-12

  Lisa
Har läst denna text många gånger men haft svårt att sätta fingret på den. Idag gör den mig arg. Vilket nonchalant, bekvämt sätt att se på saken! Frustrerande.

Vet att den tidigare gjort mig nedstämd. Vilken självbild har diktets jag egentligen? Och hur beter sig diktens du?

Många bottnar i detta kärl. Fascinerande.
2005-03-30

    jahapp
den här hade jag velat kommit på själv....för i så fall hade jag kunnat ha den tryckt på mitt visitkort! Störtsköna rader!
2004-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Inutipojken