Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore här


Solen håller på att gå ner,
om du bara vore här.
Du skulle se allt jag ser,
lyssna till koltrasten med mig.
Jag skulle vilja visa dig
allt det fria och gröna,
allt det avskilda och sköna.
Men nu snart går solen ner,
kylan skakar om mig alltmer.
Tänk om du bara vore här.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-11 20:12



Bookmark and Share


  djungelnslag
Underbar
2017-09-01

  Jan Widströmer VIP
Känner igen mig i detta, och koltrasten är också min sångare.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark