Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, du förstår....


Tröttheten

 

Den lilla must som inom skvalpar

Utspädd

Utgör ändå en förutsättning

En återkommande rörelse 

Måhända en tickande bomb

När väl essensen som blott finns kvar

Möter framtida dagars energier

I förhoppningsfull stillhet




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-16 18:46



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
hoppfullt om framtidens möte .Ordet energier leder tankar till tarot, till spådom...
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson