Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför sjunger mina älsklingar

Balkongdörren står på vid gavel
utanför sjunger mina älsklingar
den bästa vårkonsert för min själ
frihetens ljuva fågelröster spelar upp
glädjen flödar fram i hjärtat och
inom kort kommer det att explodera
naturen står redo inväntar rätt ögonblick
att bekläda sin inredning med ny färg
min längtan är så stor och så stark
att få vandra i dess oändliga palats
finns inget i världen som kan slå
den ofattbara oslagbara skönhet
den bär innehåller!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-29 12:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-04-29

    jaybird
Receptfritt serotonin. Med vingar.
2017-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är något alldeles särskilt med fågelsången, som om de sjunger till Skaparens ära.

2017-04-29

  Verner Forsman
Riktigt vacker dikt.

Om naturens skönhet.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP