Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasmassaker

vi dricker lite sprit
och kryddar med
dynamit

ikväll brinner vi
ikväll är vi barn av vår tid

men kom ihåg!

lägg resten i folie
så den inte blir torr



Zam/ardelia 2004




Fri vers av Zam
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-09-29 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam