Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vid liv

Två taggar i min kropp
Den ena du och den andra jag
Vi är samma och vi skadar mig
På samma sätt

Jag föll hårt precis som du
Vi fann varandra i det gemensamma hatet
I det gemensamma svaret
Svaret på livet
på lögnen
på döden

Asfalten är hård, det har jag fått bevisat för mig
Men varför hatar ingen den för det?
Acceptera mig
Jag letar fel med dig för att hitta mig själv
Men finner inget mer än sorg och splitter
Från en annan tid
Ett annat liv

”Livet finner inget, det är tomt” sa du till mig
Jag fyller det hela tiden med misstagna minnen
Och döda bitar av min själ
Lägger jag på troféhyllan så ni kan vara stolta
Jag är som er
Trasig och trasslig
Bara du kan ge mig svar
Ge mig något att ta och det kommer inte vara kvar




Fri vers av kattdrottningen
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-20 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen