Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsen

värk efter värk
en rytmisk återkommande smärta

din födelsedag...

du finns inte här hos mig längre
och jag orkar inte mer

men grattis i alla fall
var du än är




Övriga genrer av carimba
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-05-23 22:32



Bookmark and Share


  Markattan
Kan bara hålla med nedanstående, rader som är fulla av sorg, smärta och vemod. Det här känns.
2006-05-24

    Mejja
Denna väcker tankar.... sorgsna och med smärta fyllda.
*kram*
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

carimba