Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan rim och reson

 

 

Här gormar en storm

min källa till själ grumlas

siktdjupet är nära noll

 

Hjärtslagen däremot

rusar som centralvärmen

hemma en midvinterdag

 

Snart slår syrenerna ut

Allt är nu för alltid

 

Jag häpnar över att

dina ögons lyster

ännu bländar från fjärran

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-07 17:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du nog här rätt om har
det som påminner om far
inget jaget säkert fattar
mössor historiskt också hattar
som om den ord sina spar.
2017-06-08

  Bengt H VIP
Omsorgsfullt puss(l)ande av bilder.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg