Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-06-13 thisoneforS


Inbjudan filmkväll

 

Du är bjuden till en filmkväll hos mig
Jag häller bourbon i din kaffekopp
Du rom i min cola

och vi kan skåla
att vi är coola i varje scen
Disponerade på widescreen
100 tums led tv
Vi kan alla repliker utantill



Du är mitt snacks, mitt popcorn i en skål
Jag din nöt, söt att knäcka
Vi delar varje ögonblick i din soffa
Med att kyssa rykten
Ärligt talat
Sätta våra egna gränser
Högt i tak
Knacka in stjärnorna
i Hollywood
Walk of fame

 

Som Pulp Fiction
Som Titanic
Som Pretty Woman
Som Amelie från Montmartre
Som American History X
Som Höstlegender
Som Casablanca
Som Almost famous
Som Gudfadern
Som Ung rebel
Som Nyckeln till frihet
Som Forrest Gump

 

"Klapp-klapp"                         "klapp-klapp"

 

 

Dramatiskt, galet, gansta och action
Skratt och sorg
Högt och tydligt!

 

"Välkommen"

 

Happy hour: Mellan sex och jävligt sexig!

 

 

 

KLÄDKOD:  Naket

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-14 10:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nya grepp och infallsvinklar gör att texten växer och tål att läsas gång på gång. Jag gillar avslutningen som ger inramningen till tillställningen: "Happy hour" och "Klädkod"
Allitteration gör att texten flyter på bra...
2017-06-15

    ej medlem längre
bra, karolina. den här har stake.
2017-06-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I be there ! But I prefare Pina colada,not Bourbon,capice !?
2017-06-14

  Minkki VIP
läst femton gånger, applåderad av två. Hur kan man låta bli att applådera det fräcktfräscha greppet undrar gamla tanten som skrattade gott hela vägen. Undrar just hur jag skulle skriva om jag var ung idag... Alla ingredienser, inrim och happy hour och perfekt avslutning med klädkod. Rent formellt kunde R.S.V.P. avslutat texten, perfekt att det inte ingår. Undrar just hur jag skulle skriva om jag var ung idag...
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP