Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är de som är RASISTER

Vill skrika i öronen på etablissemangets
pk inriktade hård förda hatiska personer:
sluta attackera oliktänkande och sluta
förfölj dem med eran rasism
ni är de som är RASISTER
ni är de som smutskastar och
förtala ljuger och vinklar saker
ni tål bara INTE annorlunda
och sluta babbla om allas lika värde
ni ljuger ju folk mitt upp i ansiktet
kasta inte sten i glashus!
självgoda besserwissers som ni är
sanningen håller på att klä av er
fula illaluktande lögn klädsel!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-19 11:21



Bookmark and Share


    jaybird
De är helt fixerade vid ras, något som de samtidigt förnekar att det finns.
2017-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Det liberala etablissemanget är en pesthärd.
De missbrukar både begreppet rasism (som i sig är ett sjukt begrepp) och begreppet kärlek.
Så fort man ifrågasätter kommer de dragandes med Matt 7:1, världens mest missbrukade bibelord: "Döm inte".
Väldigt vanligt bland ekumener och lutheraner.
2017-06-21

  Bibbi VIP
Till Twitter
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP