Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU grät en natt vid min sida..

Dina känslor är sanna och äkta jag vet
något som du burit inom dig som en hemlighet
Det är i alla fall va du har trott
något som inom dig från början bott
Jag vet, har alltid kännt detta
din innerliga känslosamma kärlekshetta
Nu har du äntligen hittat dit själv på ditt sätt
du har fått allt du undrat om att trilla rätt

När så dina känslor spelar dig spratt
när de på nått sätt försöker hinna ta fatt
Kan det ibland bli lite missförstånd och fel
när du då inser detta smärtar det en del
Så när hjärtat talar om va du egentligen redan vet
då mister det sin mystiska hemlighet
Då brister tårarna fram och du kämpar hårt
för att inte visa att du lider svårt

När du mina tårar sen ser
det sakta dig ger
en inblick av att du älskar mig mer
än du innerst inne inser

Men det har jag ju vetat hela tiden som sagt
att vi har en slags speciell kärlekspakt
.




Fri vers av purpleangel
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:14



Bookmark and Share


  TBJ
Riktigt fin text, en sann Purpleangel dikt! Välskriven och toppbetyg är den värd.
2006-05-28

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel