Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla jag :)
Kan inte ha varit så gammal....



Fotoalbumet

Vårt fotoalbum
visar min familjs underbara år
visar lilla jag
då jag såg dagens ljus
då jag grät mina första tårar
då jag skrattade mitt första skratt
då jag tog mina första steg
att den minimänniskan var jag
det är svårt att begripa
att det lilla knytet
i mammas famn var jag
som i ett annat liv


Ett fotoalbum
med livet fångat på bild
i alla former och färger
i olika tider och år
då jag var en annan


Att jag fick plats
i den barnvagnen
eller att nallen var större än jag
att bebisen i den vita solhatten
faktiskt var jag?
det känns lustigt att tänka så
men så var jag ju
En liten människa
från en annan tid


Med små små fingrar
och pigga nyfikna ögon
minimala fötter
och för att inte tala om naglarna
det var jag


En bok full av minnen
men ändå sånt man inte kan minnas
det är därför
fotoalbum existerar
för att minnas en annan tid
en tid man inte vill glömma
eller som man vill leva på nytt
som man kan titta i
sida upp och sida ner
om och om igen

Minnen från pärm till pärm




Fri vers av Missi VIP
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-05-25 22:21



Bookmark and Share


  Bump
Den här gillade jag! Den var fint skriven och... jag vet inte.. gillade den!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon