Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris i semestertider.


Grundligt

En sommargäst i sköna Grundsund 
seglade ideligen på grund 
just i det sund 
som är fullt utav grund 
alltså Gundsunds helt grundfyllda sund.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 811 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-27 16:23



Bookmark and Share


  walborg
Man riktigt känner stötarna i skrovet!

2017-07-30

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
:D
2017-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar!
2017-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Känner egendomligt som mig igen, som om illa minne var en vän, köra på i liten trilla, bara göra sig och illa, hantera kärra som nu e körsven.
2017-07-28

  aol
Tack igen för ett gott skratt, du får till limerickarna på ditt sätt,
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick