Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små tankar i kvällens famn


Klockan lider mot tolv -
Månskäran syns från mitt fönster.

Jag sitter skönt vid mitt rosa bord
med plats för datorn och den vackra Mariastatyn
som min son köpte till mig, i Libanon
då han var där, ditbjuden på bröllop.

Bordet fick jag av min man
och våra grannar lånade bil
för att hämta det
på Ikea.

Bordsbenen är sirliga
- har alltid gillat böjar och bågar!

För bågars skull
för cirklar och loopar
dunkar mitt hjärta
därför älskar jag arabisk musik
därför dansar jag orientalisk dans!

Vad har den för klang och form
din längtan?




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-28 23:57



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kärleksfulla scener.
2017-08-02

  Lars Hedlin
tycker om denna
2017-08-01

  Anya VIP
Här får du mig sannerligen att tänka till. Jaa vad har jag för längtan??? Har aldrig tänkt på det men nu ska det bli av. Tack för att du lyfter mitt sätt att tänka.

En varm text som strålar.
2017-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Du bjuder in till ditt liv, med bilder som visar vardagens lycka i trygg samvaro med kärleken.
2017-07-29

  Rise Little One
Små tankar om trygghet och passion i ditt personliga liv!
2017-07-29

  KattenKin VIP
Blues och blommor, som svar på härlig fråga.
Fin och personlig dikt, stämningsfullt inbjudande.
2017-07-29

    ej medlem längre
Trygghet och hemtrevnad förnimmer jag i dina ord!
2017-07-29

    ej medlem längre
Vilken härlig läsning, som avslutas med en mycket bra fråga.
2017-07-29

  Marianne Räf
Fin dagboksmässig dikt. Gillar!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP