Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna höstdikt bland mina utkast. Måste ha glömt den.. eller dömt ut den. Nu vill jag iallafall publicera den.


Höstsorg

Det är över
Som kärlekens slut
Sommarens sista minut
Sen oändligheten
Där allt man rör dör
Ospelbar musik i moll
Vi nickar, ser åt annat håll
Ingen hör, ingen berör
Snövirade varv i tiden
Idisslar i iden
Samlar
Famlar
Inbillar oss att vi behöver




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-04 17:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är alltid en sorts sorg när hösten kommer. Men försöker acceptera vintern, mörkret och kylan. Det går så där.
Och så trösten med att shoppa. Inbillar oss att vi behöver...Bra!

2017-12-06

    glasa VIP
ja jag känner
märker
att jag behöver
av

vad du levt
och lärt
och vet

av att du lever skriver
älskar
vet

2017-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Tur att du hittade detta mästerverk. Den sorgsna mollton, som klingar i orden, rör vid själen.
2017-12-05

    ej medlem längre
Vemodsfull dikt i mörk adventstid!
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP