Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar.


Mitt inre




Mitt liv fylls av

känslo stormar.


Som mitt i en

orkan blåser

livet omkring mig.



Kärlek och hetta

Sorg och smärta



Blir alldeles matt

av dessa tvära kast.




Vill bara få vila

sväva lugnt

hos dig

min själs



lätta Bris.











Fri vers av Bella
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-27 21:23



Bookmark and Share


  Dandelion
Hej B,
så vackert och rätt
Kramar till dig och de dina...
2013-12-31

    NoMi F
Oj så fint
känns luftigt och lätt
men lite trött...
Tycker om din dikt
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella