Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar det som en komplimang

 

Du tycker jag är sexig
Utan trosor
och där med nedhasade jeans
Vid linningen vill du
ta mig på sängen

 

 

Med nakna fingrar nypa tag
i min rumpa
klämma på skinkorna
med fast grepp

 

 

Jag tar det som en komplimang, att
Du gillar min underläpp extra mycket
när jag blottar mina bröstvårtor
under skinnjackan, att
Du andas häftigare när
Du ser mig avklädd
Du gapar efter mycket

 

 

Men lämnar mig

 

 

 

 

mållös

 

 

 

 

 

med tungan mitt

 

 

 

i en mening

 

 

 

 

formad i ett O

 

 

 

 

ooooooOooOo

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-08 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Erotiskt, ja! Du skriver med flyt och ett skönt driv. Himla snyggt hur texten öppnas upp mot slutet likt en mun formad till ett O!
2017-10-11

    Lars Gullberg
Du lyckas fånga ögonblicket. snyggt med ordet nerhasat. Erotiska texter är svårt att skriva. Det kan lätt bli billigt liksom. Men här lyckas du få till en nerv och en närhet i ditt bildspråk

Lasse


2017-10-08

    Lars J
Briljant!
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP