Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är luft emellan oss




du säger
om dig säger jag
inte ett ont ord
men vem bryr sig
när innebörden
ändå är försvunnen

om jag bara var slav
vore jag tillräcklig
alltid undrat
om människor på toppen
andas samma luft som andra

jag vet inte
så jag räknar ett
vågar jag säga två
hemköp systembolaget
hemmasittandet i evigheten

vi dansar runt en pipa
ingen av oss rår på

så låt mig vakna
när jag blivit alldeles för väck
låt min femte eller sjätte chans
vara min andra

om jag fick några sista tankar
så skulle dom vara mina första
ifall det finns något heligt kvar
alltså







Fri vers (Fri form) av Patrik Englund VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-11 16:25



Bookmark and Share


    jesse james
Snyggt skrivet/JJ
2017-10-14

  Robin V
Väldigt berörande!
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP