Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna vinterljuset

Fotbollen är över det är tråkigt,
Men vänta! På zinken står våra grönvita kamrater på hugget ståtligt,
Där ska vi dricka glögg vråla och mysa,
Be bönderna från Västerås ta en gurka i röven och pysa!,
I halvtid drar vi till tältet tar en bira och käkar hos Gurrasgodakök,
Där finns burgare i världsklass med hundra procent nöt och karamelliserad lök,
Där står hårlösa Gunnar och grillar för fullt,
På andra sidan tältet sjunger en trubadur det är ett jävla tumult!,
Vi är som en enda stor familj på en vuxen fritidsgård,
Här finns dräggiga tanter, julgranar och sprit jag blir hård,
Ska ni ha en burgare till undrar Gunnar?,
Han måste ju ha in stålar till frugan och sina ungar!,
Nej tack vi måste ut till andra halvlek och spana,
Där knäpper vi en bira och viftar med vår grönvita fana,
Fan vad trevligt vi har det på hundrakilos läktaren även om vår vikt inte passar in,
Jublet stiger Adam Gilljam målar, Gurkjävlar stick å brinn!




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-10-19 18:05



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Fångar något viktigt. Oklart vad.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93