Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning


Låt oss dansa till gryningen vaknar.
Friska vindar ska smeka våra rodnande kinder.
Våra händer ska binda oss samman,
medan våra fötter leksamt för oss närmre.

Detta vi känner, detta vi ser
våra kroppar gungar i samma takt.
Våra länder tryckt mot varandra
i en rytmiskt extas.

I daggens droppar drar vi fram,
våra fotsteg lämnar spår efter oss
liksom våra svettiga kroppar längtar
efter varandras beröring.

Solen tittar fram bakom
kullars grönskande storslagenhet.
Vi tar tag om varandras kroppar och tillåter
oss att älska som vi två bör göra.




Fri vers av JMR
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-30 09:12



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Sensuellt och vackert!!!En dans...en kärlek...en gryning...
2006-05-31

    Rimsmeden
En oinvigd frågar: vad hade du för dig natten innnan..? Du berättar i alla mycket poetiskt och kärleksfullt om en häldelse, sann eller inbillad, spelar ingen roll. Eller det är kanske en dröm du har, vad vet jag, vad vet jag..., jo, det att du skriver toppenbra!
Din :)!
2006-05-30

    ej medlem längre
romatiskt, fångande, sensuellt, vackert och sagolikt. Man blir infångad i rytmen.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR