Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationskälla Hebreerbrevet 12:1,2


Sky av vittnen


De som gått före

hejar på oss

och manar

till uthållighet

ståndaktighet

och tro


i sen och mörk tid


Det är som lättast

att ge upp då målet

är som närmast


det vet den som varit

på tävlingsbanan...


och det är då vi måste

ta helgonen till hjälp

och fästa blicken på Jesus

som är upphovet till vår tro

och som fullkomnar den




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-26 20:43



Bookmark and Share


    arkitektoniskt tillägg
Men snälla nån...
2017-11-27

  Eva Helene VIP
Inspirerat skrivet!
2017-11-27

    ej medlem längre
Tack för en text att hämta styrka i.
2017-11-27

  L Patrik W Johansson VIP
Tur nån skriver bra då jag har paus

vid olika ålder och erfarenheter så kan man ändå ta inspiration ur samma vision

som texten handlar om

Be well,
LPWJ
2017-11-27

  aol
Gillas bra sagt.kram,
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP