Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kolsvart kärlekshistoria

 

Ljuset den där mörkaste decemberdagen
När förväntningar fortfarande fanns
Innan vi visste att fantasin som springer före
Och formar framtiden
Aldrig skulle ägas av oss

Värmen den där kalla decemberdagen
När närheten nuddade point Nemo
Innan vi visste att vi var dömda att dö på varsin ö
Att din höst
Aldrig skulle stå i blommande vår igen

Minns den där decemberdagen
När du var charmigt disträ
Innan vi visste att glömskan var din diagnos
Så lite jag hade lärt om livets storhet
Aldrig ska jag glömma att stunder stannar

Och att vara god är nog




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-12-03 12:37



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Fantasin springer före och formar
framtiden...dom orden får jag lust att
knycka av dig.
Bravo!!
2018-01-01

    glasa VIP
de två sista raderna

det här är
en stund som stannat



gyllene

frid
2017-12-06

  i af apa
Berörande, berörande.
2017-12-04

    Dan Myrbeck
Associerar till alzheimers...
Berörande text.

2017-12-04

  Salvation Pepper
Ja, stunder är också liv. Stora liv.
2017-12-04

  Sommarina VIP
Bra text. Ja, aldrig glömmer man de minnen som stannar. Stunder stannar.
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull text om sorg och saknad!
2017-12-04

  Hopplös själ
Mina ögon tåras!

Anar den tunga sanningen bakom dessa ord.

Tack för att du skrivit och delat med dig på ett vackert och vemodigt sätt om livets nycker!
2017-12-03

  Chawa VIP
Sorgtungt om det som aldrig skulle bli... Men stunderna finns kvar för evigt. En gripande skildring...
2017-12-03

  Blomma-Stjärna VIP
äntligen!
en dikt från dig, igen!

en kolsvart kärlekshistoria
- kärleksfull och vemodssorgsen

kram
2017-12-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Mitt hjärta berörs av din sorg, kärleken som blekte drömmarna om ett tillsammans i framtidstro. Men stunderna raderas aldrig.
2017-12-03

    ej medlem längre
Man kan inte undgå att beröras av vemodet och de sorgsna orden i denna vackra text!
2017-12-03

  Anya VIP
Vilket vackert avslut. Jaa man är god nog...
2017-12-03

    ej medlem längre
Starkt berörande text.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP