Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skriv detta upp på en fingertopp


BÖJNING AV ORD

 

få färre färst

nej de vad då värst

det heter så

men det kunde den inte förstå 

autokorrekt är

defekt defektare defektast 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-16 11:15



Bookmark and Share


  MALVAA
defektast
2017-12-16

    ej medlem längre
Den där autokorrekten ställer till det då och då...
2017-12-16

  Fulbergarn
ja tammetusan
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP