Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKILLNADER

 

skrivandet bevisar tankarna

bevisar skillnaderna på dem

vi ser oss vara det vi skriver

prosan hjälper oss empatisera

inlevelseförmåga ger perspektiv

skapar engagemang och driv

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-19 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP