Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla dvärgvädur Truls Du finns alltid i mitt hjärta. R.I.P


Truls haiku


Gråtass,brunöra
Mörk ögonglimt slocknat förevigt
Tills vi möts igen




Bunden vers (Haiku) av Sofia i hatstaden
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-06-01 19:54



Bookmark and Share


  Lithia
Åh, vilken sorglig liten dikt...Men samtidigt hoppfull...
Min dvärgvädur dog förra veckan...
Det gör ont, men du har fångat det fina i de här raderna.
2006-10-23

    ej medlem längre
Åhh sötnos...och vilket fint kanin-namn han hade!
2006-06-07

  hallonbåt
Söt med saknad och kärlek
2006-06-05

    Då jag var fjorton år.
helt underbart du skriver
2006-06-04

  Jinzan
Oj vad fin... jätte söt!
2006-06-03

  R4ikirI
Åh så fin. Blir ju helt rörd ju. Vila i frid Trulan! <3
2006-06-02

  Eline.P
Kärlek - Sorg - Hopp i några få rader.
2006-06-01

  prinscess VIP
men vad fin denna lilla haiku var
men sorglig
kram
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden