Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 21

barn
är mjuka

livet
är hårt

det finns
abort

döda barn gråter inte




Fri vers av Zam
Läst 442 gånger
Publicerad 2004-10-04 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam