Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så underbart att få blicka uppåt från en kall och hård värld.


Uppåt, uppåt, uppåt!


I mitt innersta

manar Ditt ord:

"Sök Herren!"


Dig, Herre,

vill jag söka




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-09 19:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
ljusets
fader!
2018-01-15

    Sefarge VIP
Ju mer uppåt
man söker
Ju mer inåt
man finner?
:}
2018-01-15

  Nils-Robert
Fin dikt att håll sig till.
2018-01-15

  Eva Helene VIP
Trösterikt!
2018-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja. uppåt mot ljuset...
2018-01-11

    ej medlem längre
Ja, så sant, bara ett är nödvändigt!
2018-01-11

  Salvation Pepper
Alltid rätt väg!
2018-01-11

    ej medlem längre
Tröst och tro finns i orden.
2018-01-10

  L Patrik W Johansson VIP
Onwards and upwards

Ja det är mer som förstör än skapar men naturen är skön att bevittna och man kan hjälpa den genom att t ex bevara trädgårdar som växer fram
(själv lyser jag upp den med ca 20 ljusslingor i vinter så den får leva då med)

Be well,
LPWJ
2018-01-09

  Eva Langrath VIP
Instämmer i din bön
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP